اطلاعیه های ثبت نام از پذیرفته شدگان ورودی سال ۱۳۹۹

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان ورودی سال ۱۳۹۹در دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان به استحضار می رساند:

با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور حفظ سلامتی کلیه عزیزان، ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان به صورت غیرحضوری می باشد.

خواهشمند است جهت دریافت جزئیات و نحوه ثبت نام به آدرس زیر مراجعه نمایید.

جهت دریافت و عضویت در گروه واتساپی پشتیبان آموزشی دانشجویان جدید الورود کلیک کنید

جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های دانشکده  کلیک  کنید (پیام رسان تلگرام )

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در دانشگاه بوعلی سینا، به استحضار می رساند : با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور حفظ سلامتی همکاران و پذیرفته شدگان محترم ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان به صورت غیرحضوری می باشد . خواهشمند است جهت دریافت جزئیات و نحوه ثبت نام بر روی لینک های زیر کلیک فرمایید . لازم به ذکر است تا شروع کلاس ها جهت اطلاع رسانی بیشتر این صفحه در حال بروز رسانی می باشد لذا روزانه این صفحه را بازدید فرمایید.

- مسئولین پذیرش در دانشگاه پس از اتمام مهلت ثبت نام غیرحضوری نسبت به بررسی مدارک ارسال شده اقدام می نمایند و درصورت تایید ثبت نام ، پیامکی تحت عنوان تایید پذیرش شما به شماره همراه درج شده در فرم های ثبت نام ارسال خواهد شد و شماره کاربری ورود به سامانه به شماره دانشجویی تغییر پیدا خواهد کرد . لذا مستدعیست نسبت به درج صحیح شماره همراه خود دقت لازم به عمل آورید .

- پذیرفته شدگان می توانند سوالات خود را در روزهای غیر تعطیل از طریق شماره تلفن های دانشکده پیگیری نمایند 08134947770 الی 72   و  ارتباط مستقیم با اداره آموزش دانشکده : 08134947774.

- به منظور تسریع در پاسخگویی ، پذیرفته شدگان عزیز می توانند سوالات خود را از طریق گروه واتساپی   (عضویت در گروه واتساپ )نیز پیگیری نمایند. لازم به ذکر است کارشناسان آموزش در خارج از ساعات اداری و در اولین زمان ممکن از این طریق پاسخگو خواهند بود.

با توجه به بخشنامه ارسالی در تاریخ ۱۱/آبان/۱۳۹۹ از سوی معاونت وظیفه عمومی ناجا ، پذیرفته شدگان ذکور که متعهد خدمت به سازمان های دولتی نمی باشند و یا فاقد کارت پایان خدمت یا کارت معافیت از خدمت می باشند لازم است جهت اخذ معافیت از تحصیل خود پرینت قبولی خود را از سایت سازمان سنجش آموزش کشور اخذ و به یکی از مراکز پلیس +۱۰ سطح کشور مراجعه نموده و نسبت به اخذ معافیت تحصیلی خود اقدام نمایند و به جای مدرک نظام وظیفه نامه معافیت تحصیلی خود را بارگذاری نمایند .

اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته ( صرفا بر اساس سوابق تحصیلی)

ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان محترم ورودی سال 1400-1399 دانشگاه بوعلی سینا، به اطلاع می رساند جهت ثبت نام غیرحضوری پس از انتخاب لینک ورود به سیستم  وارد نمودن کد امنیتی در ادامه بایستی این مشخصات را وارد نمایند:

توضیح 1: دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد-دکتری) و کارشناسی ناپیوسته با مشخصات ذیل:

(شماره داوطلبیU991)

کدملی دانشجو

توضیح 2: دانشجویان پذیرفته شده در آزمون سراسری (کارشناسی و کاردانی) باین مشخصات وارد سیستم می شوند

(شماره داوطلبیa991)

کدملی دانشجو

بعنوان مثال دانشجو با شماره داوطلبی 12348965، در قسمت شناسه کاربری این مقدار وارد می کند:    u99112348965

توضیح 3: دانشجویان استعداد درخشان جهت انجام فرآیند پذیرش غیرحضوری به سامانه گلستان، از این مشخصات استفاده نمایند:

(کدملی دانشجوU991)

کدملی دانشجو

توضیح 4: از آنجائیکه کلیه اطلاعات ثبت شده دانشجو توسط مسئولین واحد پذیرش و ثبت نام دانشگاه چک می شوند، به صحت کلیه اطلاعات ثبت و بارگذاری شده دقت ویژه داشته باشید چرا که ادامه فرآیند ثبت نام برای دانشجو تا اصلاح اطلاعات، غیرممکن است. لازم بذکر است در تکمیل اطلاعات توسط غیردانشجو از قبیل کافی نت ها و  از صحت اطلاعات وارد شده قبل از اتمام فرآیند پذیرش غیرحضوری حتما اطمینان حاصل نمائید.

توضیح 5: دانشجو ملزم است کلیه اطلاعیه هایی که از واحدهای مختلف دانشگاه برای ورودی های جدید در نظر گرفته شده و تحت عنوان "اطلاعیه" در همین صفحه موجود است را مطالعه و پرسشنامه های درخواست شده را تکمیل نمایند.

توضیح 6: بعد از اتمام فرآیند "ثبت نام غیرحضوری" در مراجعه بعدی

شماره دانشجویی

گذرواژه:

کد ملی

می باشد که در پایان فرآیند به شماره تلفن همراه دانشجو ثبت شده در سامانه پیام کوتاه خواهد شد.

دانشجویان عزیز ورودی سال1399-1400 از آنجائیکه واحد و مراکز متعددی در فرآیند پذیرش و ثبت اطلاعات دانشجویان وجود دارند دانشجویان بایستی به آدرسهای مندرج در این اطلاعیه مراجعه نموده و به تکمیل اطلاعات بپردازند. مسئولیت عدم پاسخگویی بعهده شخص دانشجو خواهد بود:

1- سامانه افکار سنجی دانشجویان وزارت علوم به آدرس:

2-لینک کارنامه سلامت روان (سازمان امور دانشجویان وزارت علوم) به آدرس:

3-لینک کارنامه سلامت جسم(سازمان امور دانشجویان وزارت علوم) به آدرس:

دانشجویان گرامی باید فرم های مرکز مشاوره دانشجویی را تکمیل و پرینت کد رهگیری از هر سامانه را مطابق با شیوه ای که اعلام خواهد شد برای دانشکده ارسال نمایند.

بدین وسیله نحوه اخذ معافیت تحصیلی پذیرفته شدگان سال 1399 به شرح زیر اعلام می گردد :

1- پذیرفته شدگان لازم است پرینت قبولی خود را از سایت سازمان سنجش اخذ و به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه نمایند و نسبت به اخذ معافیت تحصیلی و بارگذاری آن در سامانه ثبت نام به جای مدرک نظام وظیفه اقدام نمایند .

2- پذیرفته شدگانی که قبلا دانشجوی مقاطع قبل بوده است لازم است به همراه پرینت قبولی سازمان سنجش ، نامه لغو معافیت تحصیلی خود را نیز به پلیس +10 ارائه نمایند .

3- درخصوص دانشجویانی که در حین خدمت می باشند نیز ارائه پرینت قبولی به پلیس +10 کفایت خواهد کرد.

این خبر در حال بروز رسانی میباشد

آدرس کوتاه :