رزرو غذا برای دانشجویان جدیدالورود به صورت حضوری و سایر دانشجویان از طریق سامانه تغذیه صورت می گیرد

کد خبر: 16326    1397/07/03

دانشجویان جدیدالورود جهت دریافت غذا لازم است نسبت به اخد ژتون از دفتر امور دانشجویی دانشکده ( اتاق 306) تا قبل از ساعت 12 هر روز اقدام نمایند

خاطرنشان می سازد از زمانی که دانشجویان جدیدالورود، کارت دانشجویی خود را دریافت نمایند، باید همانند سایر دانشجویان دانشگاه، از طریق سامانه تغذیه نسبت به رزرو وعده های غذایی خود اقدام نمایند.

ضمنا قیمت غذای دانشجویی به صورت قیمت حداقل و قیمت حداکثر، توسط صندوق رفاه دانشجویان، طی ابلاغیه ای به همه دانشگاه ها از جمله دانشگاه بوعلی سینا ابلاغ می شود و دانشگاه ها نیز برآن اساس قیمت انواع غذای خود را تعیین می نمایند و لازم به ذکر است که دانشگاه ها به صورت داخلی نمی توانند قیمتی بیش از این ابلاغیه را برای غذای دانشجویی تعیین نمایند.

سایر دانشجویانی هم که به دلیل مشکل سامانه تغذیه نمیتوانند غذای خود را رزرو نمایند میتوانند تا ساعت 12 هر روز نسبت به رزرو غذای روزهای بعدی خود به دفتر امور دانشجویی ( اتاق 306) مراجعه نمایند.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا کد پستی: 65178-38695

www.basu.ac.ir تلفن: +98-81-38381601-10 فکس: 081-38380633