اساتید دانشکده

امیر دارائی گرمه خانی

امیر دارائی گرمه خانی

امیر دارائی گرمه خانی   (EN Page)

دانشیار 
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/08/16
سنتز نانوکپسول اسانس گیاه مریم گلی وآویشن بمنظور بررسی های سینتیکی وترمودینامیکی جذب و واجذب آن به عنوان آفت کش کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/15
بررسی تاثیر استویا ربادیانا برتونی و صمغ دانه اسفرزه بر ویژگی های کیفی بستنی پروبیوتیکی حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم کارشناسی ارشد دانلود 1402/10/23
داود داودی بررسی اثر پوشش دهی انگور با مالتودکسترین در ترکیب با عصاره برگ زیتون و کیتوزان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور طی دوره انبارداری دکتری دانلود 1401/10/17
علیرضا درعلی بنی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن کارشناسی ارشد دانلود 1401/08/16
پریسا علی محمدلو بهینه سازی فرمولاسیون کالباس ماهی غنی شده با کلسیم و ویتامین D و بررسی خواص کیفی محصول تولیدی در طول نگهداری کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/15
فاطمه اسکندری تأثیر پوشش دهی با مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون در افزایش مدت ماندگاری گیلاس و ارزیابی ویژگی های کیفی آن در طی انبارداری کارشناسی ارشد 1394/06/31
مهسا اقبالیان راد بهینه سازی پایداری حرارتی روغن نباتی تحت تاثیر اسانس آویشن دنایی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/25
احمد پیرحیاتی تاثیر پوشش های خوراکی غنی شده با اسانس های گیاهی در افزایش عمر انباری هلو کارشناسی ارشد دانلود 1395/06/28
خدیجه جمشیدی فر بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی پوست انار بر مهار ملانوزیس میگو کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/25
فاطمه خاقانی بررسی اثر ژل دانه ریحان(Ocimum basilicum) بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/30
زهرا راستیان تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق کارشناسی ارشد دانلود 1396/10/09
معصومه سبزی کاری مطالعات سینتیکی و ترمودینامیکی جذب و رهایش اسانس لاوندر نانوکپسوله شده به عنوان آفت کش در کنترل آفات گیاهی کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
فاطمه شعاعی بررسی تولید مربای گل پروبیوتیک بر پایه لاکتوباسیلوس پلانتاروم: ارزیابی زنده مانی باکتری ریزپوشانی شده/نشده و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی محصول طی نگهداری کارشناسی ارشد دانلود 1399/03/11
فریبا شعبانیان بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو استخراج شده به روش اولتراسوند و تاثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/10
مهناز شعبانیان بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو کارشناسی ارشد دانلود 1397/07/09
علیرضا شهروسوند بهینه سازی تاثیر اسانس های گیاهی بر فعالیت آنزیم پراکسیداز در سبزیجات خوراکی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1395/06/28
فاطمه طالبی مزرعه شاهی بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/10
نسرین عباس زاده بررسی تأثیر استویا ربادیانا برتونی بر ویژگی های کیفی پودر ژله فراسودمند کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/04
شاهو فتاحی بررسی آزمایشگاهی ارزش غذایی کاه کلزای فرآوری شده با اشعه گاما و سایر روش های فرآوری کلاسیک کارشناسی ارشد دانلود 1398/09/30
مریم فخاریها سنتز نانوکپسول اسانس گیاه مریم گلی وآویشن بمنظور بررسی های سینتیکی وترمودینامیکی جذب و واجذب آن به عنوان آفت کش کارشناسی ارشد دانلود 1401/06/15
میلاد قربانی پور بررسی اثر عصاره آبی، الکلی و هیدروالکلی بره موم و گیاهان بن سرخ، خوشاریزه و رزماری بر زنده مانی پروتواسکولکسهای اکینوکوکوس گرانولوزوس در شرایط آزمایشگاهی کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/18
حدیث کهریزی تأثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق در مایکروویو کارشناسی ارشد دانلود 1398/06/31
سیده زهرا مهری نژادچوبری بررسی اثر موسیلاژ دانه گیاه اسفرزه ((plantago ovata forsk بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/06
ملیحه موسوی بررسی تاثیر افزودن پودر بذرکتان بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست کم چرب معمولی و پروبیوتیک با روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1397/05/22
مریم نوروزی تولید و ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه تثبیت شده با هیدروکسی پروپیل متیل سلولز کارشناسی ارشد 1399/07/30
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 21 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
اصول مهندسی صنایع غذائی (1) 1015028 3 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (10:00 - 11:00) 1403/03/29 (08:30 - 10:30) ترم دوم 1402
صنایع آشامیدنیها 1015094 2 01 هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) 1403/04/09 (08:30 - 10:30) ترم دوم 1402
طرح آزمایشات در صنایع غذایی 1015129 3 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (12:00 - 14:00) 1403/04/02 (08:30 - 10:30) ترم دوم 1402
اصول مهندسی صنایع غذائی (2) 1015029 3 01 هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (16:00 - 17:00) 1402/11/07 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
اصول نگهداری مواد غذایی 1015081 3 01 هفته های فرد یک شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1402/11/02 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
تجزیه مواد غذایی 1015132 2 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) نامشخص ترم اول 1402
تجزیه مواد غذایی 1015133 1 01 هفته های زوج یک شنبه (08:00 - 10:00) 1402/11/09 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
صنایع تخمیری 1015103 2 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) 1402/11/07 (08:30 - 10:30) ترم اول 1402
اصول مهندسی صنایع غذائی (1) 1015028 3 01 هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته یک شنبه (16:00 - 17:00) 1402/04/03 (10:30 - 12:30) ترم دوم 1401
تکنولوژی پس از برداشت 1015119 2 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) 1402/04/10 (10:30 - 12:30) ترم دوم 1401
صنایع آشامیدنیها 1015094 2 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1402/04/03 (08:30 - 10:30) ترم دوم 1401
کنسرو سازی 1015089 3 01 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) 1402/04/10 (08:30 - 10:30) ترم دوم 1401
کنسرو سازی 1015089 3 02 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته دوشنبه (12:00 - 14:00) 1402/04/10 (08:30 - 10:30) ترم دوم 1401
اصول مهندسی صنایع غذایی 2 1015083 3 01 هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) | هفته های زوج سه شنبه (14:00 - 16:00) 1401/11/01 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
اصول نگهداری مواد غذایی 1015081 3 01 هفته های فرد سه شنبه (14:00 - 16:00) | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) 1401/10/27 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
تجزیه مواد غذایی 1015132 2 01 هرهفته یک شنبه (08:00 - 12:00) نامشخص ترم اول 1401
تجزیه مواد غذایی 1015133 1 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) 1401/11/08 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
تجزیه مواد غذایی 1015132 2 02 هرهفته یک شنبه (13:00 - 17:00) نامشخص ترم اول 1401
تکنولوژی قند 1015090 3 02 هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) 1401/11/01 (09:00 - 11:00) ترم اول 1401
تکنولوژی قند 1015090 3 01 هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهارشنبه (12:00 - 14:00) 1401/11/01 (09:00 - 11:00) ترم اول 1401
نمایش 1 - 20 از 21 نتیجه
از 2