چهارشنبه ۷ مهر؛ ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی ۱۴۰۰ دانشگاه بوعلی‌سینا به صورت کاملا غیرحضوری آغاز می‌شود + جزئیات کامل

******************************************************************************************

گروه واتساپی مختص نو دانشجویان1400

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان ورودی سال 1400در دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان به استحضار می رساند:

با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور حفظ سلامتی کلیه عزیزان، ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان به صورت غیرحضوری می باشد.

خواهشمند است جهت دریافت جزئیات و نحوه ثبت نام به آدرس زیر مراجعه نمایید.

جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های دانشکده  کلیک  کنید (پیام رسان تلگرام )

ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی شما در دانشگاه بوعلی سینا، به استحضار می رساند : با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور حفظ سلامتی همکاران و پذیرفته شدگان محترم ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان به صورت غیرحضوری می باشد . خواهشمند است جهت دریافت جزئیات و نحوه ثبت نام بر روی لینک های زیر کلیک فرمایید . لازم به ذکر است تا شروع کلاس ها جهت اطلاع رسانی بیشتر این صفحه در حال بروز رسانی می باشد لذا روزانه این صفحه را بازدید فرمایید.

- مسئولین پذیرش در دانشگاه پس از اتمام مهلت ثبت نام غیرحضوری نسبت به بررسی مدارک ارسال شده اقدام می نمایند و درصورت تایید ثبت نام ، پیامکی تحت عنوان تایید پذیرش شما به شماره همراه درج شده در فرم های ثبت نام ارسال خواهد شد و شماره کاربری ورود به سامانه به شماره دانشجویی تغییر پیدا خواهد کرد . لذا مستدعیست نسبت به درج صحیح شماره همراه خود دقت لازم به عمل آورید .

- پذیرفته شدگان می توانند سوالات خود را در روزهای غیر تعطیل از طریق شماره تلفن های دانشکده پیگیری نمایند ۰۸۱۳۴۹۴۷۷۷۰ الی ۷۲   و  ارتباط مستقیم با اداره آموزش دانشکده : ۰۸۱۳۴۹۴۷۷۷۴.

با توجه به بخشنامه ارسالی از سوی معاونت وظیفه عمومی ناجا ، پذیرفته شدگان ذکور که متعهد خدمت به سازمان های دولتی نمی باشند و یا فاقد کارت پایان خدمت یا کارت معافیت از خدمت می باشند لازم است جهت اخذ معافیت از تحصیل خود پرینت قبولی خود را از سایت سازمان سنجش آموزش کشور اخذ و به یکی از مراکز پلیس +۱۰ سطح کشور مراجعه نموده و نسبت به اخذ معافیت تحصیلی خود اقدام نمایند و به جای مدرک نظام وظیفه نامه معافیت تحصیلی خود را بارگذاری نمایند .

دکتر فرشاد دشتی مدیر امور آموزشی دانشگاه اعلام کرد:

ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی دانشگاه بوعلی‌سینا از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۷ مهر به صورت کاملا غیرحضوری و در سامانه گلستان آغاز می‌شود و تا روز دوشنبه ۱۲ مهر ادامه دارد.

وی افزود: داوطلبان بدون درنظرگرفتن حروف الفبا، می‌توانند در بازه زمانی اعلام شده به سامانه گلستان به آدرس ... مراجعه نموده و مدارک لازم را بارگزاری نمایند.

دشتی خاطرنشان کرد: پس از بارگزاری مدارک و اطلاعات در سامانه، کارشناسان مربوطه این مدارک را بررسی می‌کنند و در صورت داشتن نواقص با آن فرد برای تکمیل مدارک تماس خواهند گرفت؛ بنابراین لازم است که هریک از پذیرفته‌شدگان یک شماره تماس در دسترس، در اطلاعات ثبت‌نامی خود درج کنند.

مدیر امور آموزشی دانشگاه بیان داشت: شروع کلاس‌های دانشجویان جدیدالورود ۱۴۰۰، از روز شنبه ۱۷ مهر، کاملا به صورت مجازی و در سامانه‌های آموزشی رایج دانشگاه بوعلی‌سینا خواهد بود، که جزئیات و نحوه کار با این سامانه‌ها نیز در وب سایت مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه به آدرس  موجود است.

وی اضافه کرد: انتخاب واحد‌های درسی برای نیمسال ۴۰۰۱ دانشجویان جدیدالورود توسط گروه‌های آموزشی و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام انجام می‌شود.

دشتی گفت: کارت دانشجویی این دسته از دانشجویان پس از طی روال، نهایتا تا اواخر نیمسال جاری به ایشان تحویل خواهد شد.

- برای مشاهده جزئیات مدارک و ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی سال ۱۴۰۰ کلیک کنید.

آدرس کوتاه :