ثبت نام المپیاد علمی-دانشجویی در سال 1400

پیرو مصوبه شورای برنامه ‌ریزی المپیاد علمی-دانشجویی در سال جاری، دانشگاه بوعلی سینا به عنوان مجری المپیاد غیرمتمرکز علمی-دانشجویی در منطقه 4، بیست و ششمین المپیاد غیر متمرکز علمی-دانشجویی کشور  را در روز جمعه مورخ 31 اردیبهشت ماه سال 1400 با مشارکت دانشگاه های استان‌های قزوین، قم، مرکزی و همدان برگزار خواهد نمود.

این آزمون در رشته های زیر و طبق برنامه پیوست برگزار می شود و در هر رشته آزمون، گروه آموزشی مربوط می تواند تیم حداکثر 5 نفره از دانشجویان سال سوم یا چهارم را که در زمان آزمون شاغل به تحصیل می باشند را به این دفتر معرفی نماید.

ریاضی، آمار، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، علوم زمین، علوم جغرافیا، مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، روانشناسی، سلول های بنیادی و مهندسی بافت.

دانشجویان علاقه مند میتوانند از طریق مدیران گروه های آموزشی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

دریافت برنامه المپیاد

.