آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی - دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان
آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
| گروه آموزشی: | مهندسی صنایع غذایی |
| نام آزمایشگاه: | آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی |
| نام سرپرست: | مدرس مربوطه |
| مرتبه علمی: | |
| تلفن: | |
| تلفن داخلی: | |
| پست الکترونیک: | tu.fanni@basu.ac.ir |
| صفحه خانگی: | مشاهده صفحه خانگی |
| کارشناس: | |
| لینک: | برای مشاهده آدرس مورد نظر، کلیک کنید. |
| توانمندی ها: | در این آزمایشگاه آزمایشهای زیر انجام می گیرد: 1 - آشنایی با وسایل و دستگاههای آزمایشگاه میکروبیولوژی 2 - تهیه و استریل کردن محیط های کشت 3 -رنگ آميزي گرم 4 -رنگ آميزي اسيد فاست (مقاوم اسيد) 5 -رنگ آميزي اسپور 6 -رنگ آمیزی كپكها 7 -جدا سازي و شمارش ميكروار گانيسم ها 8 -رقيق كردن نمونه 9 -بررسي ميكروسكوپي يك مايع در حال تخمير |
>