دروس ارائه شده - دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان
گروه آموزشی مهندسی صنایع غذایی
دروس ارائه شده
دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد.
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی، فیلتر مناسب را انتخاب فرمائید.
فهرست دروس ارائه شده
مجموع نتایج: 3995
دانشکدهها:
نیمسال:
مقطع:
تاریخ بهروزرسانی: 1404/1/19
نام درس | استاد | دانشکده/پژوهشکده | واحد | زمان ارائه درس | نوع | مقطع | نیمسال |
---|---|---|---|---|---|---|---|
رسم فنی و نقشه کشی | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
آمار و احتمالات | فخرالدین صالحی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی غلات | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 2 | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی غلات | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (14:00 - 16:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 | ||
تکنولوژی غلات | نرجس آقاجانی | علوم و صنایع غذایی بهار | 1 | هرهفته يك شنبه (16:00 - 18:00) | نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |