گروه آموزشی مهندسی فناوری اطلاعات

دروس ارائه شده

دروس ارائه شده مربوط به کل دانشکده می باشد.
جهت مشاهده دروس مربوط به گروه آموزشی، فیلتر مناسب را انتخاب فرمائید.

فهرست دروس ارائه شده

نام درس استاد دانشکده/پژوهشکده واحد زمان ارائه درس نوع مقطع نیم‌سال
تکنولوژی شیر و فراورده ها(1) مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
کنسرو سازی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
تغذیه مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هفته هاي زوج دوشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
کاربرد نانوفناوری در صنایع غذایی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
کنترل کیفیت مواد غذایی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
کنترل کیفیت مواد غذایی مصطفی کرمی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
شیمی مواد غذایی 2 اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
تکنولوژی گوشت و شیلات اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
تکنولوژی گوشت و شیلات اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
تکنولوژی گوشت و شیلات اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 2 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
کنسرو سازی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته يك شنبه (14:00 - 16:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
کنسرو سازی اشرف گوهری اردبیلی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
اصول مهندسی صنایع غذائی 1 فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
رسم فنی و نقشه کشی فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هفته هاي فرد دوشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
پدیده های انتقال در صنایع غذایی فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 3 هفته هاي زوج سه شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
میکروبیولوژی عمومی و موادغذایی فخرالدین صالحی کشاورزی 4 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
ماشین های صنایع غذایی 2 فخرالدین صالحی کشاورزی 2 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
رسم فنی و نقشه کشی فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403
رسم فنی و نقشه کشی فخرالدین صالحی علوم و صنایع غذایی بهار 1 هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) نیم سال دوم سال تحصیلی 1402-1403