دانشکده فنی و منابع طبیعی دانشگاه بوعلی سینا درسال 1389 با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص و ماهر در رشته های گوناگون فنی و مهندسی به همت خیر محترم جناب آقای حاج ناصر بحری اصفهانی ساخته تاسیس شد و از آن زمان تاکنون، این دانشکده در چارچوب فعالیت های آموزشی و پژوهشی به هدایت علمی دانشجویان پرداخته است. افزایش کمی و کیفی فعالیت های تحقیقاتی، آموزشی، خدماتی و ترویج در حوزه «دانش مهندسی» نیازمند سرمایه گذاری عقلایی، خلاقیت و به کارگیری روش های نوین است. هدف کلی تأسیس چنین دانشکده ای در شهرستان تویسرکان به عنوان دانشکده اقماری، تأمین نیروی انسانی در سطح کارشناسی، جهت پیشبرد فعالیت های برنامه ریزی، تولید، تبدیل، نگهداری و توزیع محصولات کشاورزی و مواد غذایی برای جمعیت روزافزون کشور بوده است.
             فعالیت های آموزشی دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان از مهرماه 1389 با پذیرش 30 دانشجو در یک رشته مهندسی صنایع آغاز شد و در سال های بعد به ترتیب زیر ادامه یافت : رشته مهندسی کامپیوتر با پذیرش 35 دانشجو (مهر 90)، مهندسی صنایع غذایی با پذیرش 30 دانشجو (مهر 92).
            این دانشکده از بدو تاسیس تا کنون حدود 85 دانش آموخته در مقطع کارشناسی و در رشته های گوناگون داشته است. نتایج حاصله از فعالیت های تحقیقاتی اعضای هیأت علمی این دانشکده در سال های گذشته آثار مفید و ارزنده ای در برنامه ریزی های تولید و نگهداری مواد غذایی در نهادهای اجرایی و همچنین افزایش محصولات کشاورزی داشته است.
            در سال 1385 ساخت ساختمان دیگری به همت خیر محترم جناب آقای مهندس محمد ذوالفقاری با عنوان ساختمان دانشکده منابع طبیعی با زیربنای 11000 مترمربع آغاز شد و هم اکنون بخشی از این پروژه به عنوان سلف سرویس در حال اتمام می باشد و بزودی به مرحله بهره برداری خواهد رسید و به فضای رفاهی دانشکده اضافه می گردد.
            دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان در حال حاضر ( آذر ماه 99 ) حدودا 400 دانشجوی فعال در سه رشته تحصیلی دارد.
​​​​​​​