|
|
|
|
|
|
|
بهداشت و ایمنی موادغذایی
|
1015102
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/04/11 (10:30 - 12:30)
|
ترم دوم 1402
|
تکنولوژی شیر و فرآورده ها(2)
|
1015125
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (12:00 - 14:00)
|
1403/03/29 (10:30 - 12:30)
|
ترم دوم 1402
|
زبان انگلیسی تخصصی
|
1015108
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00)
|
1403/04/13 (10:30 - 12:30)
|
ترم دوم 1402
|
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
|
1015127
|
3
|
01
|
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/04/02 (10:30 - 12:30)
|
ترم دوم 1402
|
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
|
1015092
|
3
|
01
|
هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00)
|
1403/04/02 (10:30 - 12:30)
|
ترم دوم 1402
|
اصول بسته بندی مواد غذایی
|
1015091
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
1402/11/03 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1402
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1015123
|
3
|
02
|
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دوشنبه (14:00 - 16:00)
|
1402/10/30 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1402
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1015123
|
3
|
01
|
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00)
|
1402/10/30 (08:30 - 10:30)
|
ترم اول 1402
|
تکنولوژی شیر و فرآورده ها(1)
|
1015124
|
2
|
01
|
هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00)
|
1402/11/11 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|
تکنولوژی غلات
|
1015086
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (12:00 - 14:00) | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00)
|
1402/11/03 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|
کنترل کیفیت مواد غذایی
|
1015128
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
1402/10/30 (10:30 - 12:30)
|
ترم اول 1402
|
بهداشت و ایمنی موادغذایی
|
1015102
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1402/04/17 (08:30 - 10:30)
|
ترم دوم 1401
|
تکنولوژی شیر و فرآورده ها(2)
|
1015125
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (13:00 - 15:00)
|
1402/04/12 (08:30 - 10:30)
|
ترم دوم 1401
|
تکنولوژی شیر و فرآورده ها(2)
|
1015125
|
3
|
02
|
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (15:00 - 17:00)
|
1402/04/12 (08:30 - 10:30)
|
ترم دوم 1401
|
زبان انگلیسی تخصصی
|
1015108
|
2
|
01
|
هرهفته یک شنبه (08:00 - 10:00)
|
1402/04/21 (08:30 - 10:30)
|
ترم دوم 1401
|
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
|
1015127
|
3
|
01
|
هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
1402/04/07 (08:30 - 10:30)
|
ترم دوم 1401
|
اصول بسته بندی مواد غذایی
|
1015091
|
2
|
01
|
هرهفته شنبه (14:00 - 16:00)
|
1401/11/04 (09:00 - 11:00)
|
ترم اول 1401
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1015123
|
3
|
01
|
هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00)
|
1401/11/08 (09:00 - 11:00)
|
ترم اول 1401
|
تکنولوژی روغن های خوراکی
|
1015123
|
3
|
02
|
هرهفته یک شنبه (12:00 - 14:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/11/08 (09:00 - 11:00)
|
ترم اول 1401
|
تکنولوژی شیر و فرآورده ها(1)
|
1015124
|
2
|
01
|
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1401/10/29 (11:00 - 13:00)
|
ترم اول 1401
|