Professors of the Faculty

Daraei Garmakhany Amir

Daraei Garmakhany Amir

Daraei Garmakhany Amir   (FA Page)

Associate Professor 
Email: 
Website: 

Books



Articles



Conferences




FirstName And Last Name Project Name Degree download-thesis def-date
سنتز نانوکپسول اسانس گیاه مریم گلی وآویشن بمنظور بررسی های سینتیکی وترمودینامیکی جذب و واجذب آن به عنوان آفت کش M.S Download 1401/06/15
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن M.S Download 1401/08/16
بررسی اثر پوشش دهی انگور با مالتودکسترین در ترکیب با عصاره برگ زیتون و کیتوزان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور طی دوره انبارداری Ph.D Download 1401/10/17
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی فیلم فعال نشاسته –پلی وینیل الکل حاوی اسانس آویشن و امولسیون آن M.S Download 1401/08/16
بهینه سازی فرمولاسیون کالباس ماهی غنی شده با کلسیم و ویتامین D و بررسی خواص کیفی محصول تولیدی در طول نگهداری M.S Download 1401/12/15
تأثیر پوشش دهی با مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون در افزایش مدت ماندگاری گیلاس و ارزیابی ویژگی های کیفی آن در طی انبارداری M.S 1394/06/31
بهینه سازی پایداری حرارتی روغن نباتی تحت تاثیر اسانس آویشن دنایی با استفاده از روش سطح پاسخ M.S Download 1395/11/25
تاثیر پوشش های خوراکی غنی شده با اسانس های گیاهی در افزایش عمر انباری هلو M.S Download 1395/06/28
بررسی اثر عصاره آبی و اتانولی پوست انار بر مهار ملانوزیس میگو M.S Download 1399/12/25
بررسی اثر ژل دانه ریحان(Ocimum basilicum) بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب M.S Download 1398/11/30
تاثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق M.S Download 1396/10/09
مطالعات سینتیکی و ترمودینامیکی جذب و رهایش اسانس لاوندر نانوکپسوله شده به عنوان آفت کش در کنترل آفات گیاهی M.S Download 1400/11/30
بررسی تولید مربای گل پروبیوتیک بر پایه لاکتوباسیلوس پلانتاروم: ارزیابی زنده مانی باکتری ریزپوشانی شده/نشده و خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی محصول طی نگهداری M.S Download 1399/03/11
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو استخراج شده به روش اولتراسوند و تاثیر آن در پایداری اکسیداتیو روغن گیاهی M.S Download 1397/11/10
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی پوست سبز گردو استخراج شده به روش ماکروویو M.S Download 1397/07/09
بهینه سازی تاثیر اسانس های گیاهی بر فعالیت آنزیم پراکسیداز در سبزیجات خوراکی با استفاده از روش سطح پاسخ M.S Download 1395/06/28
بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب M.S Download 1400/11/10
بررسی تأثیر استویا ربادیانا برتونی بر ویژگی های کیفی پودر ژله فراسودمند M.S Download 1400/12/04
بررسی آزمایشگاهی ارزش غذایی کاه کلزای فرآوری شده با اشعه گاما و سایر روش های فرآوری کلاسیک M.S Download 1398/09/30
سنتز نانوکپسول اسانس گیاه مریم گلی وآویشن بمنظور بررسی های سینتیکی وترمودینامیکی جذب و واجذب آن به عنوان آفت کش M.S Download 1401/06/15
بررسی اثر عصاره آبی، الکلی و هیدروالکلی بره موم و گیاهان بن سرخ، خوشاریزه و رزماری بر زنده مانی پروتواسکولکسهای اکینوکوکوس گرانولوزوس در شرایط آزمایشگاهی M.S Download 1400/12/18
تأثیر پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی بر جذب روغن و خواص کیفی قارچ سوخاری سرخ شده به روش سرخ کردن عمیق در مایکروویو M.S Download 1398/06/31
بررسی اثر موسیلاژ دانه گیاه اسفرزه ((plantago ovata forsk بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست کم چرب M.S Download 1398/11/06
بررسی تاثیر افزودن پودر بذرکتان بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست کم چرب معمولی و پروبیوتیک با روش سطح پاسخ M.S Download 1397/05/22
تولید و ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه تثبیت شده با هیدروکسی پروپیل متیل سلولز M.S 1399/07/30
Showing 12 results.
of 1
Showing 12 results.
of 1