Faculty - دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان
Assistant Professor
Update: 2025-01-02
Nooshin Noshirvani
Tuyserkan Faculty of Engineering and Natural Resources / Department of Food Industeries
Journal Paper
-
"The effect of sourdough, turnips, and butternut squash on the physicochemical and nutritional properties of Doowina functional food during fermentation"
Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
Food Science & Nutrition, 2024 -
"Magnetic perlite based molecularly imprinted polymer on screen printed carbon electrode as a new tyramine electrochemical sensor"
Mahdi Hashemi, zeynab Zohdijamil, Nooshin Noshirvani, Zahra Nazari
MICROCHEMICAL JOURNAL, 2024 -
"Novel bioactive films integrated with Pickering emulsion of ginger essential oil for food packaging application"
Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
Food Bioscience, 2023 -
"Impact of carboxymethyl cellulose coating embedded with oregano and rosemary essential oils to improve the post‑harvest quality of fresh strawberries"
Nooshin Noshirvani, Hamid Mantashlou, Ebrahim Alammar
Journal of Food Measurement and Characterization, 2023 -
"Comparison of the microbial, physicochemical, and sensorial properties of raw and pasteurized Lighvan cheeses during ripening time"
. ., Nooshin Noshirvani, Parisa Rashtchi, Ali Bazmi
Food Science & Nutrition, 2021 -
"Antioxidant and antimicrobial properties of carbohydrate-based films enriched with cinnamon essential oil by Pickering emulsion method"
Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Mohammad Fazilati, Nooshin Noshirvani, Véronique Coma, Hossein salavati
Food Packaging and Shelf Life, 2019 -
"The optimization of gelatin-CMC based active films containing chitin nanofiber and Trachyspermum ammi essential oil by response surface methodology"
First-Name Last-Name, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Maryam Azarifar, Mahmud Sowti khiabani, Ali Abdulkhani, Mohammadyar Hosseini
CARBOHYDRATE POLYMERS, 2019 -
"Control of Aspergilus niger in vitro and in vivo by three Iranian essential oils"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
International Food Research Journal, 2018 -
"Study of cellulose nanocrystal doped starch-polyvinyl alcoholbionanocomposite films"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Montazami, Wangyujue Hong
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2018 -
"Novel active packaging based on carboxymethyl cellulose-chitosan -ZnO NPs nanocomposite for increasing the shelf life of bread"
Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
Food Packaging and Shelf Life, 2017 -
"Novel carboxymethyl cellulose-polyvinyl alcohol blend filmsstabilized by Pickering emulsion incorporation method"
Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Mohammad Fazilati, Nooshin Noshirvani
CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017 -
"Preparation and characterization of active emulsified films based onchitosan-carboxymethyl cellulose containing zinc oxide nanoparticles"
Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Véronique Coma
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2017 -
"Synthesis of chitosan based magnetic molecularly imprinted polymers for selective separation and spectrophotometric determination of histamine in tuna fish"
Mahdi Hashemi, زهرا نظری, Nooshin Noshirvani
CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017 -
"Cinnamon and ginger essential oils to improve antifungal, physical and mechanical properties of chitosan-carboxymethyl cellulose films"
Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Véronique Coma, Christian Gardrat, Cedric Le Coz Le Coz
FOOD HYDROCOLLOIDS, 2017 -
"Starch_PVA nanocomposite film incorporated with cellulose nanocrystals and MMT: A comparative study"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Hadi Almasi
International Journal of Food Engineering, 2016 -
"اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"Investigating the chemical and microbial characteristics of date syrup during the production stages (from the raw material to the final product)"
Nooshin Noshirvani, Atefeh Mohebbi
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانههای آنتوسیانین غنی سازی شده شاه توت"
Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Mona Kharazi, Marjan Moghimi
پژوهش های صنایع غذایی, 2023 -
"ثر پوششهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانسهای مرزه و زنجبیل در عمر انبارمانی و برخی ویژگیهای پس از برداشت خیار تازه"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
پژوهش های صنایع غذایی, 2022 -
"ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Elham Nourmohammadi
علوم غذایی و تغذیه, 2019 -
"ﺧﻮاص ﺿﺪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﺿﺪ اﮐﺴﺎﯾﺸﯽ و ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮐﯿﺘﻮزان- ﮐﺮﺑﻮﮐﺴﯽ ﻣﺘﯿﻞ سلولز، اﺳﯿﺪ اوﻟﺌﯿﮏ ﺣﺎوی اﺳﺎﻧﺲ دارﭼﯿﻦ"
Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2018 -
"تهیه فیلمهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-کیتوزان-اسید اولئیک حاوی اسانس زنجبیل و تعیین ویژگیهای فیزیکی، ضدکپکی و ضداکسایشی"
Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
پژوهش های صنایع غذایی, 2018 -
"بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L.)"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Ali Moradi Payam, Elham Nourmohammadi
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2017 -
"اثرات انتی اکسیدانی عصاره و پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن افتابگردان"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Ali Moradi Payam
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2015 -
"وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮ ﻧﺎﻧﻮ ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﻣﻮﻧﺘﻤﻮرﯾﻠﻮﻧﯿﺖ ﺳﺪﯾمﻧﺸﺎﺳﺘه : توپوگرافی سطحی، ﺟﺬب رﻃﻮﺑﺖ ، زاویه تماس و خواص رنگی"
Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2014 -
"مقایسه ریز ساختار، توپوگرافی و آب دوستی سطحی فیلم های آلیاژی نشاسته- پلی وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس"
Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
مهندسی بیوسیستم ایران, 2013 -
"اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮﻛﺮﻳﺴﺘﺎل ﺳﻠﻮﻟﺰ و ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ اﻟﻜﻞ روی وﻳﮋﮔﻲ ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ ﻫﺎی ﺑﻴﻮﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ"
Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2012 -
"وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎی رﻳﺰ ﺳﺎﺧﺘﺎری و ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ)ﺣﺮارﺗﻲ ﻧﻔﻮذ ﭘﺬﻳﺮی، ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ و ( ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ- اﻟﻜﻞ ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ - رس ﻧﺎﻧﻮ"
Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 2012 -
"مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل- نانوکریستال سلولز"
Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
پژوهش های صنایع غذایی, 2011 -
"مقایسه خواص کششی، نفوذپذیری و رنگی زیست نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته حاوی دو نوع پرکننده: سدیم مونت موریلونیت و نانوبلور سلولوز"
Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
علوم و تکنولوژی پلیمر - پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران, 2011 -
"نانوکریستال سلولز: ویژگی ها و روش های تولید"
Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh
دنياي نانو - انجمن نانو فناوري ايران, 2010
Conference Paper
-
"An overview on the aspects of safety, quality and formulation of infant food"
Nooshin Noshirvani
The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 2024 -
"Novel MOF loaded carboxymethyl cellulose based films with antimicrobial and antioxidant properties for packaging of food products"
Nooshin Noshirvani
Sustainable Nutritional Security For Facing Malnutrition and Non-Communicable Disease, 2024 -
"مروری بر کاربرد بسته بندیهای هوشمند در صنعت غذا"
Nooshin Noshirvani
اولين كنگره ملي ايمني غذا و دارو, 2023 -
"مروری بر روش های تهیه و اثرات فرآیند خشک کردن بر ویژگی های مختلف کشمش"
Nooshin Noshirvani
The 5th Grape & Raisin National Conference, 2023 -
"بررسی پیشرفت های اخیر در حفظ کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس )Agaricus bisporus)"
Nooshin Noshirvani, Fatemeh Tashkini, Mohadeseh Ahmadi
چهاردهمين همايش ملي گياهان دارويي و كشاورزي پايدار, 2023 -
"روغن بادام زمینی:ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیب و کاربرد"
Nooshin Noshirvani, Faezeh Sharifi
چهاردهمين همايش ملي گياهان دارويي و كشاورزي پايدار, 2023 -
"ایمنی محصولات غذایی با نگهدارنده های سازگار با محیط زیست"
Nooshin Noshirvani
National conference of applied research, innovation and technology of medicinal and aromatic plants, 2023 -
"معرفی گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare و کاربرد آن در صنایع غذایی"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
Fifth International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences, 2021 -
"کاربردهای گیاه گشنیزCoriandrum sativum L.) ( در صنعت غذا"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
The First National Conference on the Applications of Advanced Chemical and Agricultural Research for Development of Medicinal Plants (Focusing on the Coriandrum Sativum L., 2021 -
"تکنولوژی هردل، رویکردی جدید برای افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی"
Nooshin Noshirvani, mohammad Mahdi Eshaghi Shahri
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"مروری بر روشهای تهیه نان عملگرا به عنوان منبع غذایی ارزان با ارزش غذایی باا"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"فرآورده های جانبی روغن زیتون به عنوان گزینه مناسبی در تولید غذاهای فراسودمند"
Nooshin Noshirvani, mohammad Mahdi Eshaghi Shahri
همايش بين المللي مطالعات ميان رشته اي در صنايع غذايي و تغذيه ايران, 2019 -
"کاربرد گیاهان دارویی در جلوگیری از اکسیداسیون گوشت و فرآوردههای گوشتی"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
The sixth national Conference of Medical Herbs Conventional Medicine and Organic Agriculture, 2019 -
"استفاده از عصاره های گیاهی برای بهبود مدت زمان ماندگاری، خواص تغذیه ای و حسی محصولات گوشتی آماده به مصرف"
Nooshin Noshirvani, علی غلامی
The sixth national Conference of Medical Herbs Conventional Medicine and Organic Agriculture, 2019 -
"روغنهای اسانسی به عنوان ترکیبات ضد میکروب در سیستمهای غذایی"
Nooshin Noshirvani, mohammad Mahdi Eshaghi Shahri
The sixth national Conference of Medical Herbs Conventional Medicine and Organic Agriculture, 2019 -
"کاربرد گیاهان دارویی به عنوان روشی نوین در بسته بندی نان"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
The 9th National conference of Medicinal Herbs and Stable Agriculture, 2019 -
"روغنهای اسانسی به عنوان نگهدارنده های طبیعی در افزایش ماندگاری محصولات لبنی"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
The 9th National conference of Medicinal Herbs and Stable Agriculture, 2019 -
"گیاه استویا شیرین کننده ای بدون کالری و دارای ارزش غذایی: جایگزین مناسبی برای شکر"
Ramazan Kalvandi, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
The third National and Second International Conference of Environmental scicences, Agriculture and Natural Resources, 2019 -
"کاربرد روغن های اسانسی در صنایع غذایی"
Ramazan Kalvandi, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
The third National and Second International Conference of Environmental scicences, Agriculture and Natural Resources, 2019 -
"مروری بر استفاده از پوششهای فعال در افزایش ماندگاری توت فرنگی"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Hamid Mantashlou, Ebrahim Alammar
پنجمين كنفرانس ملي گياهان دارويي، طب سنتي و كشاورزي ارگانيك, 2018 -
"پایداری اکسیداسیونی روغن آفتابگردان توسط عصاره متانولی دانه رازیانه"
Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Azadeh Azadian
پنجمين كنفرانس ملي گياهان دارويي، طب سنتي و كشاورزي ارگانيك, 2018