Nooshin Noshirvani

Assistant Professor

Update: 2025-01-02

Nooshin Noshirvani

Tuyserkan Faculty of Engineering and Natural Resources / Department of Food Industeries

Journal Paper

  1. "The effect of sourdough, turnips, and butternut squash on the physicochemical and nutritional properties of Doowina functional food during fermentation"
    Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
    Food Science & Nutrition, 2024
  2. "Magnetic perlite based molecularly imprinted polymer on screen printed carbon electrode as a new tyramine electrochemical sensor"
    Mahdi Hashemi, zeynab Zohdijamil, Nooshin Noshirvani, Zahra Nazari
    MICROCHEMICAL JOURNAL, 2024
  3. "Novel bioactive films integrated with Pickering emulsion of ginger essential oil for food packaging application"
    Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    Food Bioscience, 2023
  4. "Impact of carboxymethyl cellulose coating embedded with oregano and rosemary essential oils to improve the post‑harvest quality of fresh strawberries"
    Nooshin Noshirvani, Hamid Mantashlou, Ebrahim Alammar
    Journal of Food Measurement and Characterization, 2023
  5. "Comparison of the microbial, physicochemical, and sensorial properties of raw and pasteurized Lighvan cheeses during ripening time"
    . ., Nooshin Noshirvani, Parisa Rashtchi, Ali Bazmi
    Food Science & Nutrition, 2021
  6. "Antioxidant and antimicrobial properties of carbohydrate-based films enriched with cinnamon essential oil by Pickering emulsion method"
    Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Mohammad Fazilati, Nooshin Noshirvani, Véronique Coma, Hossein salavati
    Food Packaging and Shelf Life, 2019
  7. "The optimization of gelatin-CMC based active films containing chitin nanofiber and Trachyspermum ammi essential oil by response surface methodology"
    First-Name Last-Name, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Maryam Azarifar, Mahmud Sowti khiabani, Ali Abdulkhani, Mohammadyar Hosseini
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2019
  8. "Control of Aspergilus niger in vitro and in vivo by three Iranian essential oils"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    International Food Research Journal, 2018
  9. "Study of cellulose nanocrystal doped starch-polyvinyl alcoholbionanocomposite films"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Montazami, Wangyujue Hong
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2018
  10. "Novel active packaging based on carboxymethyl cellulose-chitosan -ZnO NPs nanocomposite for increasing the shelf life of bread"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
    Food Packaging and Shelf Life, 2017
  11. "Novel carboxymethyl cellulose-polyvinyl alcohol blend filmsstabilized by Pickering emulsion incorporation method"
    Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Mohammad Fazilati, Nooshin Noshirvani
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017
  12. "Preparation and characterization of active emulsified films based onchitosan-carboxymethyl cellulose containing zinc oxide nanoparticles"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Véronique Coma
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2017
  13. "Synthesis of chitosan based magnetic molecularly imprinted polymers for selective separation and spectrophotometric determination of histamine in tuna fish"
    Mahdi Hashemi, زهرا نظری, Nooshin Noshirvani
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017
  14. "Cinnamon and ginger essential oils to improve antifungal, physical and mechanical properties of chitosan-carboxymethyl cellulose films"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Véronique Coma, Christian Gardrat, Cedric Le Coz Le Coz
    FOOD HYDROCOLLOIDS, 2017
  15. "Starch_PVA nanocomposite film incorporated with cellulose nanocrystals and MMT: A comparative study"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Hadi Almasi
    International Journal of Food Engineering, 2016
  16. "اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
    Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  17. "Investigating the chemical and microbial characteristics of date syrup during the production stages (from the raw material to the final product)"
    Nooshin Noshirvani, Atefeh Mohebbi
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023
  18. "بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانههای آنتوسیانین غنی سازی شده شاه توت"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Mona Kharazi, Marjan Moghimi
    پژوهش های صنایع غذایی, 2023
  19. "ثر پوششهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانسهای مرزه و زنجبیل در عمر انبارمانی و برخی ویژگیهای پس از برداشت خیار تازه"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    پژوهش های صنایع غذایی, 2022
  20. "ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Elham Nourmohammadi
    علوم غذایی و تغذیه, 2019
  21. "ﺧﻮاص ﺿﺪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﺿﺪ اﮐﺴﺎﯾﺸﯽ و ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮐﯿﺘﻮزان- ﮐﺮﺑﻮﮐﺴﯽ ﻣﺘﯿﻞ سلولز، اﺳﯿﺪ اوﻟﺌﯿﮏ ﺣﺎوی اﺳﺎﻧﺲ دارﭼﯿﻦ"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2018
  22. "تهیه فیلمهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-کیتوزان-اسید اولئیک حاوی اسانس زنجبیل و تعیین ویژگیهای فیزیکی، ضدکپکی و ضداکسایشی"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
    پژوهش های صنایع غذایی, 2018
  23. "بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L.)"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Ali Moradi Payam, Elham Nourmohammadi
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2017
  24. "اثرات انتی اکسیدانی عصاره و پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن افتابگردان"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Ali Moradi Payam
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2015
  25. "وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮ ﻧﺎﻧﻮ ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﻣﻮﻧﺘﻤﻮرﯾﻠﻮﻧﯿﺖ ﺳﺪﯾمﻧﺸﺎﺳﺘه : توپوگرافی سطحی، ﺟﺬب رﻃﻮﺑﺖ ، زاویه تماس و خواص رنگی"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2014
  26. "مقایسه ریز ساختار، توپوگرافی و آب دوستی سطحی فیلم های آلیاژی نشاسته- پلی وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
    مهندسی بیوسیستم ایران, 2013
  27. "اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮﻛﺮﻳﺴﺘﺎل ﺳﻠﻮﻟﺰ و ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ اﻟﻜﻞ روی وﻳﮋﮔﻲ ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ ﻫﺎی ﺑﻴﻮﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology, 2012
  28. "وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎی رﻳﺰ ﺳﺎﺧﺘﺎری و ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ)ﺣﺮارﺗﻲ ﻧﻔﻮذ ﭘﺬﻳﺮی، ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ و ( ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ- اﻟﻜﻞ ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ - رس ﻧﺎﻧﻮ"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 2012
  29. "مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل- نانوکریستال سلولز"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
    پژوهش های صنایع غذایی, 2011
  30. "مقایسه خواص کششی، نفوذپذیری و رنگی زیست نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته حاوی دو نوع پرکننده: سدیم مونت موریلونیت و نانوبلور سلولوز"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Entezami
    علوم و تکنولوژی پلیمر - پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران, 2011
  31. "نانوکریستال سلولز: ویژگی ها و روش های تولید"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh
    دنياي نانو - انجمن نانو فناوري ايران, 2010

Conference Paper

  1. "An overview on the aspects of safety, quality and formulation of infant food"
    Nooshin Noshirvani
    The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 2024
  2. "Novel MOF loaded carboxymethyl cellulose based films with antimicrobial and antioxidant properties for packaging of food products"
    Nooshin Noshirvani
    Sustainable Nutritional Security For Facing Malnutrition and Non-Communicable Disease, 2024
  3. "مروری بر کاربرد بسته بندیهای هوشمند در صنعت غذا"
    Nooshin Noshirvani
    اولين كنگره ملي ايمني غذا و دارو, 2023
  4. "مروری بر روش های تهیه و اثرات فرآیند خشک کردن بر ویژگی های مختلف کشمش"
    Nooshin Noshirvani
    The 5th Grape & Raisin National Conference, 2023
  5. "بررسی پیشرفت های اخیر در حفظ کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس )Agaricus bisporus)"
    Nooshin Noshirvani, Fatemeh Tashkini, Mohadeseh Ahmadi
    چهاردهمين همايش ملي گياهان دارويي و كشاورزي پايدار, 2023
  6. "روغن بادام زمینی:ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیب و کاربرد"
    Nooshin Noshirvani, Faezeh Sharifi
    چهاردهمين همايش ملي گياهان دارويي و كشاورزي پايدار, 2023
  7. "ایمنی محصولات غذایی با نگهدارنده های سازگار با محیط زیست"
    Nooshin Noshirvani
    National conference of applied research, innovation and technology of medicinal and aromatic plants, 2023
  8. "معرفی گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare و کاربرد آن در صنایع غذایی"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    Fifth International Conference on Interdisciplinary Studies in Iranian Food Industry and Nutrition Sciences, 2021
  9. "کاربردهای گیاه گشنیزCoriandrum sativum L.) ( در صنعت غذا"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    The First National Conference on the Applications of Advanced Chemical and Agricultural Research for Development of Medicinal Plants (Focusing on the Coriandrum Sativum L., 2021
  10. "تکنولوژی هردل، رویکردی جدید برای افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی"
    Nooshin Noshirvani, mohammad Mahdi Eshaghi Shahri
    27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021
  11. "مروری بر روشهای تهیه نان عملگرا به عنوان منبع غذایی ارزان با ارزش غذایی باا"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021
  12. "فرآورده های جانبی روغن زیتون به عنوان گزینه مناسبی در تولید غذاهای فراسودمند"
    Nooshin Noshirvani, mohammad Mahdi Eshaghi Shahri
    همايش بين المللي مطالعات ميان رشته اي در صنايع غذايي و تغذيه ايران, 2019
  13. "کاربرد گیاهان دارویی در جلوگیری از اکسیداسیون گوشت و فرآوردههای گوشتی"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    The sixth national Conference of Medical Herbs Conventional Medicine and Organic Agriculture, 2019
  14. "استفاده از عصاره های گیاهی برای بهبود مدت زمان ماندگاری، خواص تغذیه ای و حسی محصولات گوشتی آماده به مصرف"
    Nooshin Noshirvani, علی غلامی
    The sixth national Conference of Medical Herbs Conventional Medicine and Organic Agriculture, 2019
  15. "روغنهای اسانسی به عنوان ترکیبات ضد میکروب در سیستمهای غذایی"
    Nooshin Noshirvani, mohammad Mahdi Eshaghi Shahri
    The sixth national Conference of Medical Herbs Conventional Medicine and Organic Agriculture, 2019
  16. "کاربرد گیاهان دارویی به عنوان روشی نوین در بسته بندی نان"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    The 9th National conference of Medicinal Herbs and Stable Agriculture, 2019
  17. "روغنهای اسانسی به عنوان نگهدارنده های طبیعی در افزایش ماندگاری محصولات لبنی"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    The 9th National conference of Medicinal Herbs and Stable Agriculture, 2019
  18. "گیاه استویا شیرین کننده ای بدون کالری و دارای ارزش غذایی: جایگزین مناسبی برای شکر"
    Ramazan Kalvandi, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    The third National and Second International Conference of Environmental scicences, Agriculture and Natural Resources, 2019
  19. "کاربرد روغن های اسانسی در صنایع غذایی"
    Ramazan Kalvandi, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    The third National and Second International Conference of Environmental scicences, Agriculture and Natural Resources, 2019
  20. "مروری بر استفاده از پوششهای فعال در افزایش ماندگاری توت فرنگی"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Hamid Mantashlou, Ebrahim Alammar
    پنجمين كنفرانس ملي گياهان دارويي، طب سنتي و كشاورزي ارگانيك, 2018
  21. "پایداری اکسیداسیونی روغن آفتابگردان توسط عصاره متانولی دانه رازیانه"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Azadeh Azadian
    پنجمين كنفرانس ملي گياهان دارويي، طب سنتي و كشاورزي ارگانيك, 2018