نوشین نوشیروانی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1404/08/27

نوشین نوشیروانی

فنی و منابع طبیعی تویسرکان / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "The effect of sourdough, turnips, and butternut squash on the physicochemical and nutritional properties of Doowina functional food during fermentation"
    Nafiseh Davati, Sahar Bahrami, Nooshin Noshirvani
    Food Science & Nutrition, 2024
  2. "Evaluation and prediction of synergistic antioxidant effects of green walnut hulls, potato peel, and date pulp extracts on the stability of sunflower oil by deep neural networks"
    NargesSadat Bathaeian, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Mohammad Taheri Ghods
    Journal of Food Mesurment and Characterization, 2024
  3. "Essential Oils as Natural Food Preservatives: Special Emphasis on Antimicrobial and Antioxidant Activities"
    Nooshin Noshirvani
    Journal of Food Quality, 2024
  4. "Active Polysaccharide-Based Films Incorporated with Essential Oils for Extending the Shelf Life of Sliced Soft Bread"
    Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Christian Gardrat, Cedric Le Coz Le Coz, Veronique Coma
    Molecules, 2024
  5. "Magnetic perlite based molecularly imprinted polymer on screen printed carbon electrode as a new tyramine electrochemical sensor"
    zeynab Zohdijamil, Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Zahra Nazari
    MICROCHEMICAL JOURNAL, 2024
  6. "Novel bioactive films integrated with Pickering emulsion of ginger essential oil for food packaging application"
    Hadi Fasihi, Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani
    Food Bioscience, 2023
  7. "Impact of carboxymethyl cellulose coating embedded with oregano and rosemary essential oils to improve the post‑harvest quality of fresh strawberries"
    Nooshin Noshirvani, Hamid Mantashlou, Ebrahim Alammar
    Journal of Food Measurement and Characterization, 2023
  8. "Comparison of the microbial, physicochemical, and sensorial properties of raw and pasteurized Lighvan cheeses during ripening time"
    . ., Nooshin Noshirvani, Parisa Rashtchi, Ali Bazmi
    Food Science & Nutrition, 2021
  9. "Antioxidant and antimicrobial properties of carbohydrate-based films enriched with cinnamon essential oil by Pickering emulsion method"
    Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Mohammad Fazilati, Hossein salavati, Véronique Coma, Nooshin Noshirvani
    Food Packaging and Shelf Life, 2019
  10. "The optimization of gelatin-CMC based active films containing chitin nanofiber and Trachyspermum ammi essential oil by response surface methodology"
    First-Name Last-Name, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Maryam Azarifar, Mahmud Sowti khiabani, Ali Abdulkhani, Mohammadyar Hosseini
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2019
  11. "Control of Aspergilus niger in vitro and in vivo by three Iranian essential oils"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    International Food Research Journal, 2018
  12. "Study of cellulose nanocrystal doped starch-polyvinyl alcoholbionanocomposite films"
    Hadi Fasihi, Babak Ghanbarzadeh, Reza Montazami, Wangyujue Hong, Nooshin Noshirvani
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2018
  13. "Novel carboxymethyl cellulose-polyvinyl alcohol blend filmsstabilized by Pickering emulsion incorporation method"
    Mohammad Fazilati, Nooshin Noshirvani, Hadi Fasihi, Mahdi Hashemi
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017
  14. "Synthesis of chitosan based magnetic molecularly imprinted polymers for selective separation and spectrophotometric determination of histamine in tuna fish"
    Mahdi Hashemi, زهرا نظری, Nooshin Noshirvani
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017
  15. "Cinnamon and ginger essential oils to improve antifungal, physical and mechanical properties of chitosan-carboxymethyl cellulose films"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Reza Rezaei Mokarram, Babak Ghanbarzadeh, Cedric Le Coz Le Coz, Véronique Coma, Christian Gardrat
    FOOD HYDROCOLLOIDS, 2017
  16. "Novel active packaging based on carboxymethyl cellulose-chitosan -ZnO NPs nanocomposite for increasing the shelf life of bread"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
    Food Packaging and Shelf Life, 2017
  17. "Preparation and characterization of active emulsified films based onchitosan-carboxymethyl cellulose containing zinc oxide nanoparticles"
    Mahdi Hashemi, Véronique Coma, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Nooshin Noshirvani
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2017
  18. "Starch_PVA nanocomposite film incorporated with cellulose nanocrystals and MMT: A comparative study"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Hadi Almasi, Babak Ghanbarzadeh
    International Journal of Food Engineering, 2016
  19. "بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی چند نمونه ماست محلی تهیه شده از فروشگاههای عرضه محصوالت لبنی سنتی شهرستان تویسرکان"
    نوشین نوشیروانی
    مجله علوم و صنایع غذایی ایران، 1403
  20. "اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
    نفیسه دعوتی، نوشین نوشیروانی، سحر بهرامی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  21. "بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانههای آنتوسیانین غنی سازی شده شاه توت"
    مهدی هاشمی، نوشین نوشیروانی، منا خرازی، مرجان مقیمی
    پژوهش های صنایع غذایی، 1401
  22. "Investigating the chemical and microbial characteristics of date syrup during the production stages (from the raw material to the final product)"
    نوشین نوشیروانی، عاطفه محبی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  23. "ثر پوششهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانسهای مرزه و زنجبیل در عمر انبارمانی و برخی ویژگیهای پس از برداشت خیار تازه"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    پژوهش های صنایع غذایی، 1400
  24. "ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، الهام نورمحمدی
    علوم غذایی و تغذیه، 1397
  25. "تهیه فیلمهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-کیتوزان-اسید اولئیک حاوی اسانس زنجبیل و تعیین ویژگیهای فیزیکی، ضدکپکی و ضداکسایشی"
    مهدی هاشمی، نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم
    پژوهش های صنایع غذایی، 1396
  26. "ﺧﻮاص ﺿﺪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﺿﺪ اﮐﺴﺎﯾﺸﯽ و ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮐﯿﺘﻮزان- ﮐﺮﺑﻮﮐﺴﯽ ﻣﺘﯿﻞ سلولز، اﺳﯿﺪ اوﻟﺌﯿﮏ ﺣﺎوی اﺳﺎﻧﺲ دارﭼﯿﻦ"
    مهدی هاشمی، نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1396
  27. "بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L.)"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، علی مرادی پیام، الهام نورمحمدی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1395
  28. "اثرات انتی اکسیدانی عصاره و پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن افتابگردان"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، علی مرادی پیام
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1393
  29. "وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮ ﻧﺎﻧﻮ ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﻣﻮﻧﺘﻤﻮرﯾﻠﻮﻧﯿﺖ ﺳﺪﯾمﻧﺸﺎﺳﺘه : توپوگرافی سطحی، ﺟﺬب رﻃﻮﺑﺖ ، زاویه تماس و خواص رنگی"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1392
  30. "مقایسه ریز ساختار، توپوگرافی و آب دوستی سطحی فیلم های آلیاژی نشاسته- پلی وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    مهندسی بیوسیستم ایران، 1391
  31. "اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮﻛﺮﻳﺴﺘﺎل ﺳﻠﻮﻟﺰ و ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ اﻟﻜﻞ روی وﻳﮋﮔﻲ ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ ﻫﺎی ﺑﻴﻮﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1390
  32. "وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎی رﻳﺰ ﺳﺎﺧﺘﺎری و ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ)ﺣﺮارﺗﻲ ﻧﻔﻮذ ﭘﺬﻳﺮی، ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ و ( ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ- اﻟﻜﻞ ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ - رس ﻧﺎﻧﻮ"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 1390
  33. "مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل- نانوکریستال سلولز"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    پژوهش های صنایع غذایی، 1389
  34. "مقایسه خواص کششی، نفوذپذیری و رنگی زیست نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته حاوی دو نوع پرکننده: سدیم مونت موریلونیت و نانوبلور سلولوز"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    علوم و تکنولوژی پلیمر - پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، 1389
  35. "نانوکریستال سلولز: ویژگی ها و روش های تولید"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده
    دنیای نانو - انجمن نانو فناوری ایران، 1388

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "کاربرد پوشش‌های کامپوزیتی بر پایه موم زنبور عسل و نشاسته در افزایش مدت زمان ماندگاری انار"
    نوشین نوشیروانی
    اولین سمپوزیوم ملی فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل، 1403
  2. "کاربرد چارچوب های فلزی – آلی در صنعت بسته بندی غذا"
    نوشین نوشیروانی
    سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، 1403
  3. "ریز جلبکها به عنوان منبع غذایی جدید با ارزش غذایی بالا"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، 1403
  4. "An overview on the aspects of safety, quality and formulation of infant food"
    نوشین نوشیروانی
    دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، 1402
  5. "Novel MOF loaded carboxymethyl cellulose based films with antimicrobial and antioxidant properties for packaging of food products"
    نوشین نوشیروانی
    امنیت تغذیه ای پایدار برای رویایی با سوء تغذیه و بیماری های غیر واگیر، 1402
  6. "مروری بر کاربرد بسته بندیهای هوشمند در صنعت غذا"
    نوشین نوشیروانی
    اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو، 1402
  7. "مروری بر روش های تهیه و اثرات فرآیند خشک کردن بر ویژگی های مختلف کشمش"
    نوشین نوشیروانی
    پنجمین همایش ملی انگور و کشمش، 1402
  8. "روغن بادام زمینی:ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیب و کاربرد"
    نوشین نوشیروانی، فائزه شریفی
    چهاردهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1401
  9. "بررسی پیشرفت های اخیر در حفظ کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس )Agaricus bisporus)"
    نوشین نوشیروانی، فاطمه تشکینی، محدثه احمدی
    چهاردهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1401
  10. "ایمنی محصولات غذایی با نگهدارنده های سازگار با محیط زیست"
    نوشین نوشیروانی
    کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی، نو آوری و فناوری گیاهان دارویی و معطر، 1401
  11. "معرفی گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare و کاربرد آن در صنایع غذایی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    پنجمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، 1400
  12. "کاربردهای گیاه گشنیزCoriandrum sativum L.) ( در صنعت غذا"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    اولین همایش ملی کاربرد پژوهش های نوین شیمی و کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی (با محوریت گشنیز)، 1400
  13. "مروری بر روشهای تهیه نان عملگرا به عنوان منبع غذایی ارزان با ارزش غذایی باا"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  14. "تکنولوژی هردل، رویکردی جدید برای افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی"
    نوشین نوشیروانی، محمد مهدی اسحقی شهری
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  15. "فرآورده های جانبی روغن زیتون به عنوان گزینه مناسبی در تولید غذاهای فراسودمند"
    نوشین نوشیروانی، محمد مهدی اسحقی شهری
    همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و تغذیه ایران، 1398
  16. "استفاده از عصاره های گیاهی برای بهبود مدت زمان ماندگاری، خواص تغذیه ای و حسی محصولات گوشتی آماده به مصرف"
    نوشین نوشیروانی، علی غلامی
    ششمین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی وکشاورزی ارگانیک، 1398
  17. "روغنهای اسانسی به عنوان ترکیبات ضد میکروب در سیستمهای غذایی"
    نوشین نوشیروانی، محمد مهدی اسحقی شهری
    ششمین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی وکشاورزی ارگانیک، 1398
  18. "کاربرد گیاهان دارویی در جلوگیری از اکسیداسیون گوشت و فرآوردههای گوشتی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    ششمین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی وکشاورزی ارگانیک، 1398
  19. "کاربرد گیاهان دارویی به عنوان روشی نوین در بسته بندی نان"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    نهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1397
  20. "گیاه استویا شیرین کننده ای بدون کالری و دارای ارزش غذایی: جایگزین مناسبی برای شکر"
    رمضان کلوندی، هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    سومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی، 1397
  21. "روغنهای اسانسی به عنوان نگهدارنده های طبیعی در افزایش ماندگاری محصولات لبنی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    نهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1397
  22. "کاربرد روغن های اسانسی در صنایع غذایی"
    رمضان کلوندی، هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    سومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی، 1397
  23. "مروری بر استفاده از پوششهای فعال در افزایش ماندگاری توت فرنگی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، حمید منتشلو، ابراهیم العمار
    پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک، 1396
  24. "پایداری اکسیداسیونی روغن آفتابگردان توسط عصاره متانولی دانه رازیانه"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، آزاده آزادیان
    پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک، 1396